5 - Strandhem
family5
Ditt område är redan utbyggt!

Grattis! Ditt område är utbyggt och du kan redan idag beställa anslutning till det öppna stadsnätet. Gör din anmälan direkt med hjälp av mobilt BankID!
clock

Nästa leveransdatum i ditt område

Det går fortfarande att beställa fiber i ditt område. Nästa omgång förtätningar genomförs under våren 2021. Beställ nu och få fiber under våren!

money

Hur beställer jag och vad kostar det?

Vi tar löpande emot beställningar i samtliga områden. Beställningen är bindande i två år, därefter upphör den att gälla om den inte förnyas.

discuss

Hur går installationen till?

Från projekteringsmöte till fungerande fiber - vår entreprenör tar dig igenom installationen steg för steg.
meeting
Blev du nöjd?

Undrar du varför entreprenören har bett dig skriva under en nöjdhetsförklaring? Det är vi som begär det som en del av dokumentationen av deras arbete.

Scandinav_PWQ2_414x330
Vi vill bli bättre!

I dagarna skickar vi ut en kundundersökning för att höra hur våra kunder har upplevt processen med att få fiber. De svar vi får in kommer vi att använda för att göra ytterligare förbättringar i vårt arbete och som återkoppling till våra samarbetspartners.

meeting
Träffa oss...igen

Har du frågor om fiber och bredband? Undrar du hur utbyggnaden av stadsnätet går? Har du inte haft möjlighet att komma på något av våra informationsmöten och vill få en ny chans att prata direkt med oss? Kom och träffa oss och ställ dina frågor kring stadsnätet!

call2
Råd om fiber

Tycker du att det känns krångligt med fiber? Är du inte säker på vad du ska tänka på innan du bestämmer dig för att ansluta ditt hem? Eller vilket nät du ska välja? Nu finns det oberoende hjälp att få hos Telekområdgivarna!

meeting
Träffa oss...

Har du frågor om fiber och bredband? Undrar du hur utbyggnaden av stadsnätet går? Har du inte haft möjlighet att komma på något av våra informationsmöten och vill få en ny chans att prata direkt med oss? Kom och träffa oss och ställ dina frågor kring stadsnätet!

Webb2
Evenemang: Digitala Burlöv

Undrar du varför du ska bry dig om digitalisering när du inte ens har en dator? Eller tycker du att kommunen hamnat på efterkälken och borde digitalisera mera? Kanske saknar du digitala tjänster inom ett visst område? Eller vill du bara veta mer om vad digitalisering innebär?

När kommer fakturan?

Nu när utbyggnaden i området är färdig och i stort sett alla har fått inkopplat fiber undrar en del vart fakturan har tagit vägen. Bara lugn - vi har inte glömt dig! Vi skickar ut fakturor till alla som har fått fiber inkopplat under våren och sommaren efter semestern. När du har fått fakturan har du 30 dagar på dig att betala.

cableguy2
Sista rycket för utbyggnaden

Nu är utbyggnaden i Tågarp och Strandhem snart klar. Stamnätet är nergrävt och flertalet av de som beställde fiber innan årsskiftet har blivit inkopplade. Snart är utbyggnaden klar!

Senaste nytt om fiberutbyggnaden i område 5

Schakten är i stort sett klar och återställningen har påbörjats. Inom några veckor börjar CableQuick ringa runt för att boka in installationsmöten.

Senaste nytt för Strandhem

Efter dagens byggmöte kommer här senaste nytt för område 5 - Strandhem.

Planerat avbrott i nätet

Natten till tisdag den 14 mars kommer vi att genomföra en flytt av stadsnätets serverutrustning. Det innebär att samtliga tjänster i stadsnätet kommer att ligga nere.

Har du bokat projekteringsmöte?

För några veckor sedan började CableQuick med att ringa runt för att boka in projekteringsmöten. Det arbetet fortsätter nu i ytterligare några veckor i område 5.

CQlogo2
Projekteringsmöten på gång

Denna vecka börjar CableQuick med de första projekteringsmötena med fastighetsägare i Tågarp som beställt fiber till sin villa. De fortsätter också att ringa runt till villaägare i Tågarp och Strandhem för att boka in möten.

mail
Har du fått ett brev med fel adress?

I dagarna har vi skickat ut brev till de personer som redan har beställt anslutning till stadsnätet. På grund av en felkoppling mellan programmen blev adressetiketterna fel.