Området kommer att byggas ut!

Senast uppdaterad: 21 september 13:43
Ditt område är ett av våra planerade utbyggnadsområden. Du kommer att erbjudas anslutning till Burlövs Öppna Stadsnät under 2017-2018. Beställ din anslutning med hjälp av mobilt BankID redan idag!
toppbild_shutterstock_193579916
Burlövs Öppna Stadsnät är ett öppet fibernät med hög kapacitet. Att nätet är öppet innebär att alla som vill leverera tjänster i nätet kan göra det på lika villkor. Här har du möjlighet att välja bland olika tjänsteleverantörer i ett brett utbud av digitala nöjes- och nyttotjänster inom till exempel internet, telefoni och TV.
tjänsteportalen kan du se vilka tjänsteleverantörer som finns i vårt nät samt jämföra priser och tjänster.

Tidplan för Lillevång/Mellanvång

Senast uppdaterad: 4 september 14:06
Planerad start för utbyggnaden är hösten 2017. Skicka in din beställning redan nu så kommer din fastighet att anslutas så snart vi är klara med utbyggnaden.
clock
När ditt avtal kommit in till oss kommer du att få en bekräftelse med posten. Då får du även lite information om hur installationen går till och vad du behöver tänka på.
Vill du göra det riktigt enkelt för dig, kan du signera avtalet digitalt genom att använda ditt mobila BankID. Då får du en bekräftelse direkt via e-post. Annars finns beställningsblankett och villkor att ladda ner.

Beställ nu!

De sin gjort sin beställning senast den 31 augusti kommer att anslutas i samband med utbyggnaden. Därefter kommer vi regelbundet att genomföra kampanjer för efteranslutning av fastigheter. Om du gör din anmälan innan sista beställningsdatum ansluter vi din fastighet så snart utbyggnaden av området är klar och den första omgången med fastigheter har blivit anslutna. Enligt den preliminära tidplanen innebär det att du får fiber i början av 2018.

Sista beställningsdatum: 30 november 2017

TypVillaområde
Filer
#inlineditbutton