Området kommer att byggas ut!

Senast uppdaterad: 21 september 13:43
Ditt område är ett av våra planerade utbyggnadsområden. Du kommer att erbjudas anslutning till Burlövs Öppna Stadsnät under 2017-2018. Beställ din anslutning med hjälp av mobilt BankID redan idag!
toppbild_shutterstock_193579916
Burlövs Öppna Stadsnät är ett öppet fibernät med hög kapacitet. Att nätet är öppet innebär att alla som vill leverera tjänster i nätet kan göra det på lika villkor. Här har du möjlighet att välja bland olika tjänsteleverantörer i ett brett utbud av digitala nöjes- och nyttotjänster inom till exempel internet, telefoni och TV.
tjänsteportalen kan du se vilka tjänsteleverantörer som finns i vårt nät samt jämföra priser och tjänster.

Våra entreprenörer

Senast uppdaterad: 21 september 12:20
cableguy
Huvudentreprenören för utbyggnaden av stadsnätet i ditt område är Eltel. De har en underentreprenör, ISCAB, som utför grävarbetena både för områdesnätet och på de enskilda tomterna. Projekteringen och själva installationen står Eltel för. Asfalteringen utförs av NCC, som kommunen har ramavtal med.

Extratjänster

Vill du ha hjälp med extra kabeldragning? Kanske behöver du göra hål i väggen för att kunna dra kabel från tjänstefördelaren till ett annat rum där du vill ha din router? Eltel erbjuder flera extratjänster som du kan beställa i samband med installationen av din fiber. Se Prislista extratjänster under Dokument för exempel eller kontakta Eltel för en offert.

Tidplan för Burlövs egnahem

Senast uppdaterad: 18 oktober 09:47
Utbyggnaden av stadsnätet till Burlövs egnahem inleddes i juni 2017. Installation av fiber till boende i området genomförs under oktober månad. Skicka in din beställning nu så efteransluter vi din fastighet!
clock
När ditt avtal kommit in till oss kommer du att få en bekräftelse med posten. Då får du även lite information om hur installationen går till och vad du behöver tänka på. Vill du göra det riktigt enkelt för dig, kan du signera avtalet digitalt genom att använda ditt mobila BankID. Då får du en bekräftelse direkt via e-post. Annars finns beställningsblankett och villkor att ladda ner.

Beställ nu!

De fastigheter som anmälts innan den 30 april kommer att anslutas i samband med utbyggnaden. Därefter kommer vi periodvis att efteransluta ytterligare fastigheter. Gör din anmälan nu så hör vi av oss när det är dags för nästa omgång med efteranslutningar.
TypVillaområde
Filer
#inlineditbutton